* Gevulde chocolade paaseieren

Geplaatst op dinsdag 08 maart 2016 @ 17:21 , 268 keer bekeken

Ingrediënten:
1 pak lekkere Vanille vla
4 chocolade paaseieren
Handje kleine chocolade paaseitjes

Bereidingswijze:
Snijd de kop van de grote paaseieren eraf met een scherp mes. Smelt deze chocolade kapjes au-bain-marie. Dat doe je door de chocolade in een kom te doen en deze boven een pan heet water te zetten. Wacht tot de chocolade gesmolten is en roer even door. Laat iets afkoelen. Doop dan de onderkant van de eieren in de gesmolten chocolade en zet ze op een stuk bakpapier. Laat hard worden. In de koelkast gaat dat het snelste.

Vul vervolgens de eieren met de vla. Hak de kleine paaseitjes in stukjes en bestrooi de vla ermee. Smullen maar!

Tip:  Vul de eieren ook eens met chocolade vla en versier met witte chocolade eitjes of paashagel.

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: