* Ei - Boursin brunchrol

Geplaatst op dinsdag 08 maart 2016 @ 17:28 , 292 keer bekeken

Voor 6 personen

Ingredienten:
2 lente uitjes
6 eieren
scheutje melk
80 gr Boursin
sap van ½ citroen
10 sprietjes bieslook
75gr zalmsnippers
flinke handvol rucola
zeezout en peper

Bereidingswijze:
Snijd de lente ui in dunne plakjes. Klop de eieren los met de melk en roer de lente ui erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en schenk hier het eiermengsel in. Laat de omelet op medium vuur gaar worden.
In de tussentijd roer je de Boursin los met het citroensap. Knip de bieslook fijn en roer deze samen met de zalmsnippers en een snufje peper door de Boursin. Als de omelet klaar is, laat je deze iets afkoelen op een plank. Besmeer daarna volledig met het Boursin-zalmmengsel en verdeel de rucola daarover.  Rol de omelet voorzichtig op en snijd de omelet in plakken.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: